لایسنس Windows 8 Professional 1pc Retail-فروشگاه لفور لایسنس
لایسنس Windows 8 Professional 1pc Retail-فروشگاه لفور لایسنس

Windows 8 Professional

لایسنس Windows 8 Professional 1pc Retail

 

 

اطلاعات مختصر در مورد لایسنس این نرم افزار :

  • نوع لایسنس : Retail
  • اعتبار لایسنس : لایف تایم
  • گارانتی : 365 روز

 

تا چندی پیش بسیاری از کارشناسان فناوری اطلاعات، مایکروسافت را بدلیل عدم ورود به دنیای تبلت‌ها سرزنش می‌کردند و اعتقاد داشتند مایکروسافت در این بازی از سایر رقبای خود جا مانده است. انتشار نسخه پیش‌نمایش ویندوز 8، بازی را کاملا به نفع مایکروسافت تغییر داد. با بررسی عملی این نسخه می‌توان دریافت که مایکروسافت در طی این مدت بیکار ننشسته و تغییرات گسترده‌ای را در سیستم‌عامل خود اعمال کرده است. به نظر می‌رسد مایکروسافت بدنبال فتح بازار تبلت‌ها است و بیشتر تغییرات جدید اعمال شده در این سیستم‌عامل نیز در راستای سازگاری بی نقص آن با تبلت‌ها صورت گرفته است.

 

  • دسکتاپ – Desktop
برای دسترسی به دسکتاپ از صفحه Start Screen باید بر روی کاشی Desktop کلیک کرد تا میزکار نمایش داده شود.در اولین نگاه به Desktop چیزی که از نظر بنده بسیار آزار دهنده می باشد نبودن دکمه Start است و به نوعی جای خالی آن بسیار احساس می شود.
نبودن دکمه استارت یعنی اینکه نه از Start Menu و نه از دسترسی به گزینه های آن از دسکتاپ خبری است. اغلب کاربرانی که از چند نسخه قبلی ویندوز استفاده می کنند عادت دارند Shortcut (میانبر) Computer،Network،Contorl Panel و.. را به دسکتاپ خود اضافه کنند اما تنها چیزی به صورت پیشفرض بر روی دسکتاپ مشاهده می شود تنها آیکن سطل آشغال (Recycle Bin) است. البته راهکارها و نرم افزارهایی جهت اضافه کردن دکمه Start Menu نیز وجود دارد.
 
  • Copy و Paste
می توان گفت یکی از بهترین قابلیتهایی که به ویندوز ۸ اضافه شده است بهینه سازی پنجره عملیات Copy / Paste / Cut است. همچنین اضافه شدن دکمه Pause به این پنجره باعث شده تا کاربر بتواند براحتی عملیات کپی و پیست را متوقف سازد و دوباره آنرا ادامه دهد.
 
  • کنترل پنل در سایزها و طرح‌های مختلف!
در این نسخه با دو کنترل‌ پنل متفاوت روبرو هستیم. یک کنترل پنل جدید از طریق مترو قابل دسترسی است که ظاهری کاملا گرافیکی دارد، گزینه‌های آن محدودتر است و بیشتر آن‌ها مربوط به مواردی است که در تبلت‌ها کاربرد دارند. هرچند باید به این نکته اشاره کرد که بیشتر گزینه‌های مطرح شده در این کنترل‌پنل برای کاربران عادی و یا کاربردهای روزمره بسیار مناسب به نظر می‌رسند و به ظرافت خاصی انتخاب شده‌اند و در موارد بسیار نادری نیاز به مراجعه به کنترل‌پنل اصلی پیدا خواهید کرد.
استفاده از این کنترل‌پنل نیاز به دانش خاصی ندارد و هر کاربری می‌تواند براحتی با آن ارتباط برقرار نماید. با استفاده از این کنترل‌پنل می‌توانید براحتی کاربران را مدیریت نمایید، تنظیمات ارتباطی و شبکه خود را انجام دهید، شبکه‌های کوچک خود را راه اندازی و Sync کردن فایل‌ها را پیکربندی نمایید، قطعات جانبی را مدیریت کنید و تنظیمات حریم خصوصی خود را پیکربندی نمایید. آیا یک کاربر عادی استفاده بیشتری از کنترل‌پنل دارد؟ با تمام این توصیف‌ها، کنترل‌پنل سابق به قوت خود باقی است و می‌توانید نیازهای خود را از بین صدها منوی آن بیرون بکشید.
از جمله دیگر گزینه‌های موجود در کنترل پنل جدید می‌توان به مدیریت Notification ها اشاره کرد. Notification ها در ویندوز 8 مانند ویندوز فون 7 ارائه می‌شوند و پیغام مورد نظر از طریق یک کادر در بالای صفحه ارائه می‌شوند اما تغییری که در ویندوز 8 نسبت به ویندوز فون 7 صورت گرفته، توانایی مدیریت Notification ها است.
 
  • برنامه‌های نسل جدید
یکی از مزایای ویندوز 8 توانایی اجرای برنامه‌های نسل پیشین ویندوز است و این قابلیت یکی از دلایلی است که به نظر می‌رسد ویندوز 8 بر روی تبلت‌ها رقیبی جدی برای اندروید و iOS باشد. می‌توانید برنامه‌های پیشین خود را نصب کنید و در صورت تمایل آیکون آن‌ها را به مترو پین نمایید. در نهایت به هر نحوی که بتوانید برنامه را اجرا کنید، ویندوز شما را به رابط گرافیکی دوم هدایت می‌کند و شاهد اجرا شدن برنامه‌ها به روال گذشته و در قالب یک پنجره جدید خواهید بود. اما برنامه های نسل جدیدی نیز به این ویندوز قدم گذاشته‌اند، برنامه‌هایی که خیلی پیچیده نیستند، کارایی ساده‌ای دارند و قابل برنامه نویسی تحت HTML5 و JavaScript هستند. مسلما این موضوع می‌تواند برای برنامه‌نویسان وب خبر خوبی باشد. برنامه نویسی ویندوز تحت HTML و Javascript! هرچند استفاده از این تکنولوژی‌ها برای تمامی برنامه‌های تحت مترو مناسب نیست، اما این خبر می‌تواند دریچه‌ای جدید برای برنامه‌نویسان تحت وب به ویندوز باز نماید. برنامه‌نویس‌های تحت ویندوز نیز می‌توانند از تکنولوژی‌های قدرتمند سابق مانند ، Visual Basic، Silverlight، WPF و … استفاده نمایند.
برنامه‌های نسل جدید بر خلاف روال گذشته در پنجره اجرا نمی‌شوند و به صورت تمام صفحه اجرا می‌شوند‌، دکمه‌ای برای بستن آن‌ها وجود ندارد و برای خروج از آن‌ها باید دکمه ویندوز را فشار دهید تا به ظاهر مترو بازگردید.
با بررسی‌هایی که بر روی Task Manager انجام دادیم، مشخص شد ویندوز، خود مدیریت این برنامه‌ها را در دست گرفته و منابع مرتبط به آن‌ها را به‌خوبی مدیریت می‌نماید. بعد از خروج از این نرم‌افزارها، این برنامه‌ها در Task Manager به صورت Suspended (در حال تعلیق) علامت‌گذاری می‌شوند. بنابراین آن‌ها می‌توانند وضعیت خود را حفظ نمایند. به نظر می‌رسد برنامه‌های نسل جدید بیشتر مناسب تبلت‌ها باشند و برنامه‌های کاربردی‌تر مانند گذشته در حالت پنجره‌ای اجرا شوند.
خبر خوب دیگر برای برنامه‌نویسان این است که با تغییر تنها یک خط کد در برنامه‌های تحت مترو می‌توانید آن‌ها را برای ویندوز فون 7 آماده سازید. از طرفی دیگر برای تبدیل برنامه‌های قدیمی‌تر به برنامه‌های تحت مترو تنها نیاز به تغییراتی جزئی در کد خود دارید و با صرف چند دقیقه می‌توانید آن‌ها را برای ویندوز 8 آماده سازید.
تصاویری نمونه از یک برنامه نسل جدید مترو با نام Socialite را در ادامه مشاهده خواهید کرد. این برنامه یک برنامه کاربردی کار با شبکه‌های اجتماعی است که حاصل اتصال آن به یک حساب کاربری فیس‌بوک در تصاویر زیر نمایش داده شده است.
 
  • ریبون در لغتنامه ویندوز: دوست داشتن تبلت‌ها
ریبون‌ها برای اولین بار در مایکروسافت آفیس معرفی شدند. شخصا علاقه زیادی به ریبون‌ها نداشته‌ام اما باید اعتراف کرد که ریبون‌ها در این نسخه بسیار ماهرانه پیاده‌سازی شده‌اند و نمی‌توان براحتی از آن‌ها چشم پوشی کرد. منوهای پیشین با منوهای ریبون جایگزین شده‌اند و با این جایگزینی، مایکروسافت بلندترین قدم را برای سازگاری سیستم‌عاملش با تبلت‌ها برداشته است.
تمامی گزینه‌ها به خوبی در اختیارتان است. گزینه‌های مهم‌تر و کاربردی‌تر با ظاهر و شمایلی بزرگ‌تر در ریبون‌ها چیده شده‌اند و گزینه‌هایی که دارای اهمیت کمتری هستند کوچک‌تر نمایش داده می‌شوند. مسلما کار با ریبون‌ها برای کاربران کامیپوترهای شخصی نیز بسیار جذاب و راحت خواهد بود. ریبون‌ها ساختار قبلی خود را حفظ کرده‌اند و در برخی موارد گزینه‌هایی به آن‌ها اضافه می‌شود. منوهای جذاب و جدیدی مانند Copy Path (کپی کردن مسیر پوشه جاری) نیز به ریبون Windows Explorer اضافه شده‌اند که نام بردن از آن‌ها خارج از حوصله این مقاله است.
 
  • اینترنت اکسپلورر 10
اینترنت اکسپلورر 10 نیز قدم به ویندوز 8 گذاشته است و مایکروسافت این بار با یک کارد تیز و برنده آن را به دو نیمه ویژه تبلت و ویژه کاربران کامپیوترهای شخصی تقسیم کرده است. نسخه کاربران تبلتی از طریق مترو قابل اجراست و نسخه کاربران کامیپوترهای شخصی نیز به Taskbar پین شده است. شکل و شمایل و امکانات نسخه عادی، مانند نسخه پیشین است اما ظاهرا با سایت‌ها سازگاری بیشتری دارد و بهبودهایی در آن حاصل شده است.
نسخه ویژه تبلت‌ها بسیار خوش فرم ساخته شده است و منوهای آن به باز کردن تب جدید، رفرش صفحه فعلی، پین کردن سایت فعلی و ناوبری بین صفحات محدود می‌شود. با قابلیتی موسوم به Use Desktop View می‌توانید صفحه جاری باز شده در نسخه تبلت را در نسخه اصلی اینترنت اکسپلورر مشاهده نمایید. صفحات وب در نسخه تبلت به صورت تمام صفحه نمایش داده می‌شوند، با این حال در مواقع لازم و با اشاره لمسی دو منو از بالا و پایین به صفحه اضافه می‌شوند.
 
  • مایکروسافت هر روز بهتر از دیروز، دینگ دینگ!
همان‌گونه که مایکروسافت قبلا نیز وعده داده بود، ویندوز 8 با سرعت بسیار زیادی بوت می‌شود، در بسیاری از سایت‌های معتبر صحبت از بوت شدن دستگاه در کمتر از 8 ثانیه شده بود. حقیقت این است که ما از کرنومتر برای اندازه‌گیری زمان بوت استفاده نکردیم و سرعت بوت نیز عددی نیست که بتوان برای آن مقدار ثابتی را تعیین کرد. فرضا نمی‌توان گفت سرعت بوت بر روی همه دستگاه‌ها کم‌تر از 8 ثانیه است و خیلی فاکتورهای دیگر در این زمینه دخیل هستند، اما می‌توانید به وضوح مشاهده کنید که سرعت بوت بسیار کاهش یافته است و کم‌تر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنید و به نظر می‌رسد حداقل به نصف کاهش پیدا کرده است.
سرعت بوت در سیستم‌هایی که از UEFI (Unified Extensible Firmware Interface) به‌جای BIOS استفاده می‌کنند کمتر نیز هست. ویندوز 8 طبق گفته‌های مایکروسافت و بررسی‌های ما سازگاری بهتری با قطعات سخت‌افزاری دارد و در بررسی‌های ما مشخص شد سخت‌افزارهایی که قبلا و در حالت عادی در ویندوز 7 پشتیبانی نمی‌شدند در ویندوز 8 بخوبی پشتیبانی می‌شوند. آن‌طور که به نظر می‌رسد و مایکروسافت نیز اعلام کرده است، دستگاه‌های بیشتری این‌بار توانایی اجرای ویندوز 8 را خواهند داشت. همچنین خبرهایی از وجود نرم‌افزار مجازی سازی Hyper-V به صورت پیش‌فرض بر روی ویندوز 8 در دسترس است که در صورت تایید، اجرا شدن نرم‌افزارهای قدیمی و ناسازگار با ویندوز 8 را تضمین می‌نماید.
 
  • یک آپارتمان ابری داشته باشید!
در این نسخه از ویندوز می‌توانید نام کاربری خود را به صورت Local تعریف نمایید و یا از نام کاربری سرویس Live خود برای ورود به سیستم‌عامل استفاده کنید. در صورتی که از حساب کاربری Windows Live خود استفاده نمایید بسیاری از تنظیمات و اطلاعات‌تان به صورت اتوماتیک با این سرویس Sync می‌شود. تنظیماتی مانند Favoriteهای مرورگرتان، سوابق، میانبرها، تنظیمات زبان و کلمه‌های عبور سرویس‌های مختلف از جمله این اطلاعات به شمار می‌آیند. بدین ترتیب می‌توانید در کامپیوترهای مختلف تنظیمات مربوط به خود را داشته باشید و از سرویس‌های Cloud (ابری) مایکروسافت بهره ببرید. مطمئن باشید Sync شدن اطلاعاتتان بین گوشی (مجهز به ویندوز فون 7)، رایانه شخصی و تبلت (مهجز به ویندوز 8) و ایکس باکس تجربه بسیار شیرینی است!
 
  • Blue Screen کاربر پسند!
همه ما با صفحه وحشتناک و گاها غم انگیز Blue Screen آشنایی داریم، صفحه‌ای که اطلاعات زیادی به ما ارائه نمی‌کرد و غالبا نشان دهنده بروز یک ایراد سخت افزاری در سیستم بود. خوشبختانه  ما در طی آزمایش ویندوز 8 به صفحه Blue Screen برخورد کردیم که توانستیم ظاهر جدید آن را نیز مشاهده نماییم. Blue Screen جدید ضمن اینکه دوستانه تر شده است، پیغام مناسب و قابل پیگیری‌ای نیز عرضه می‌کند.
 
  • آینده‌ای متفاوت در انتظار مدیران شبکه
با توجه به حجم تغییراتی که در این نسخه از ویندوز صورت گرفته است، انتظار می‌رود روزها و تجربه‌های متفاوتی در انتظار مدیران شبکه‌های سازمانی باشد. گزینه‌های بسیاری به Group Policy اضافه شده است که نیاز به تحقیق و مطالعه بسیاری در مورد آن‌ها وجود دارد. از نکات جالبی که در این نسخه به چشم می‌خورد، وجود یک Remote Desktop لمسی است که می‌تواند کار را برای مدیران شبکه در سازمان‌ها بسیار راحت کند. به طور کلی مدیریت شبکه در هر جایی و از طریق تبلت‌ها می‌تواند تبدیل به آرزویی دست یافتنی شود.
 
  • Task Manager جدید
از دیگر تغییرات جالبی که در ویندوز 8 رخ داده است و توجه ما را به شدت جلب کرد، Task Manager جدید آن است. Task Manager جدید ضمن اینکه اطلاعات بیشتری را خصوص منابع مرتبط با یک پردازش در اختیار شما می‌گذارد، سوابق پردازشی را نیز نگهداری می کند و در تمامی قسمت‌ها با بکارگیری رنگ‌هایی پردازش‌های پرمصرف را برجسته‌تر نشان می‌دهد. استفاده از Task Manager جدید تجربه جالبی را برای کاربران قدیمی ویندوز رقم خواهد زد.
 
  • سخن پایانی
حجم تغییرات صورت گرفته در این نسخه از ویندوز بسیار بالاست و هنوز قابلیت‌های بسیاری وجود دارد که موفق به بررسی آن‌ها نشده‌ایم اما بدلیل محدودیت‌های زمانی جهت ارائه این مقاله، سعی کردیم به بیشترین و در عین حال بحث برانگیزترین مباحث و قابلیت‌های ویندوز اشاره‌ای داشته باشیم. اگر شما نیز تجربه کار با ویندوز جدید مایکروسافت را دارید، آن‌را با ما به‌اشتراک بگذارید.

قیمت : 210,000 تومان


بهترین سیستم مشارکت در فروش ایران کسب درآمد سیستم همکاری در فروش کسب درآمد کسب درآمد کسب درآمد

javahermarket

روشهای کسب درآمد از طریق فروتل ثبت نام همکار فروتل بازی Pro Evolution Soccer 2013 میزبان مارکت

برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: